Előadó: Backpacker Bori

Tippek, trükkök digitális nomádoknak

Backpacker Bori sokoldalú szabadúszó. Miután otthagyta fix irodai munkáját, útra kelt, és utazásairól blogot kezdett el írni. Rövid idő alatt ezrek kezdték el követni, megtalálta saját hangját és írásai már nem csak a látnivalókról, útjairól kezdtek el szólni, hanem személyes meglátásairól, véleményéről, tapasztalatairól. Bakancslistája egy ebédszüneti játéknak indult, mára már eszerint éli életét. Jelenleg digitális nomád, ami azt jelenti, hogy helyfüggetlenul él és dolgozik. A maga ura. Többek között social media marketinggel foglakozik, és 2016-ban megjelent első könyve is. Folyamatosan új inspirációk által vezérelve járja a világot. Most éppen itthon van, készen arra, hogy motiválja a körülötte állókat és megvalósítsa terveit. Személyesen is találkozhattok vele az Utazás 2019 kiállításon.

Ez alkalommal egy új formációról, saját „törzséről”, a digitális nomádokról beszél részletesebben. Hogyan lehet úgy élni, hogy folyamatosan mozgásban vagyunk? Egyáltalán mit jelent digitális nomádnak lenni? Hogyan lehet így barátságokat, kapcsolatokat kialakítani? És megtartani őket? Ez egyet jelent a gyökértelen, vándorló életmóddal? Hogyan motiválhatjuk magunkat egy nehezebb helyzetben?
Ez csak pár azok közül a témák közül, amikre választ kaphatunk. De legfőképp inspirációt, ötleteket és nem szokványos történeteket.

Instagram: backpacker.hu