Workshop

Mikor, hova, mennyiért? Repjegyek, foglalások

Repjegy – buszjegy, hajók, fapados ötletek, szállásfoglalási tippek

Okosságok, saját élményeinken keresztül mutatunk pár ötletet,, hogyan utazz olcsóbban, vagy szerezz több élményt. Elmondom saját használatú megoldásaimat, amivel a hírhedten drága helyek, mint pl. Ausztrália, Japán, Szingapúr olcsón bejárható.

Szeretnéd feltenni a kérdéseidet, vagy észrevételed van a témával kapcsolatban? Írd meg nekünk az alábbi linkre kattintva! A beszélgetés során az általad beküldött témákról is szót ejtünk majd.

Workshop előadók

Tóth Ákos

Legtöbb élmény a legjobb áron

Tóth Ákos vagyok, az Utazómajom alapítója.  Az évek alatt egy hobbiprojektből teljes munkaidős állás lett a blogom, fél millió egyedi utazni vágyóval.

Első előadásom a Járatlan Utakon fesztiválon adtam ahol az érdeklődés minden várakozásom felülmúlta. Azóta sok idő eltelt, közel fél millió követője lett az oldalnak és sok rengeteget tanultam. A social mediában próbálok mindent elsőnek kipróbálni, folyamatosan új megoldások után kutatok, emellett belerázódtam a vállalkozásvezetésbe is. A kényszer nagy úr, és egyedüli szövegíró, tartalomgyártó, pénzügyes, marketinges, salesként sikerült az üzleti élet sok szegletével megismerkednem.

Kassay Tamás

Itt beszélek majd hitelkártyák megfelelő használatáról, kuponos oldalakról, mérföldek gyűjtéséről.

Sztori:

2 éjszaka ingyen Tokióban. Elsőre jól hangzik, élőben izgalmas volt. Szállodát foglaltam, de nem éppen az várt. Megreklamáltam, és visszaadták az árát, de nem törölték a foglalásomat. Ennek és még több hasonló esetnek a példáján keresztül mesélek arról, hogy hogyan érdemes és miért ne félj reklamálni. Vannak pozitív esetek is, ahol egy kedves kérdés, megvillantott mosoly sokat lendíthet az utazás minőségén, például a repülőtéren. Így sikerült zsinórban 3 járaton is dőzsölnöm a lábtérben az alapesetben feláras üléseken, amik nekem csak egy kis kedvességbe kerültek.

A szerencse faktoron túl szó lesz még arról, hogy hogyan használd okosan a hitelkártyáidat és miért nézz körül a külföldi kuponos oldalakon is.

 

Kassay Tamás vagyok, az első spa blogger. Imádok hátizsákkal kalandozni, de szeretem a medencés jó minőségű helyeket, így aztán hátizsákkal kötök ki az 5 csillagban.

Blog: https://facebook.com/spabook

Sztori: Alternatív szállásötletek Japánban: love hotel és Shinkansen

Mátai András

Az elmúlt több, mint 10 évben volt szerencsém megfordulni 5 kontinens, több, mint 40 országában, ami nyilván nem egy olcsó mulatság… ha valaki nem ismeri a trükköket. Az évek folyamán viszont nyitva tartottam a szemem és elég tapasztalatot gyűjtöttem össze, hogy azt merjem mondani, hogy a világon szinte bárhova el lehet OLCSÓN is jutni.

utazgatok.hu