Kerekasztal

Lakóautós utazás és építés

Mindent a lakóautózásról – négy különböző szemszögből

A lakóautózás egy rendkívül szabad utazási forma – de vajon kinek valók az egyedi lakóautók…? Egyáltalán mindenki tud lakóautót építeni, aki akar..? És vajon mennyibe kerül egy egyedi furgon megépítése, és kb. mennyi időbe telik..? Sokakban felmerülnek ezek a kérdések, így bennünk is felmerültek, mielőtt belevágtunk. Azóta mi megcsináltuk egyedi autóinkat, és most megosztjuk tapasztalatainkat erről veletek! Szeretnénk eloszlatni a témát övező tévhiteket is, az elő-előkerülő tabukat pedig úgyszint górcső alá vesszük. Sok hasznos infót elmesélünk, legyen szó építésről, vagy utazásról.

Négyünkben az lesz a közös, hogy mind egyedileg építettük meg lakóautóinkat, saját kezűleg! Az viszont különbözik, hogy milyen céllal készítettük, más irányba indulunk majd vele útnak, így másmilyen elrendezést és autót is választottunk. Mindenki más budgetből indult és teljesen más designt alakítottunk ki a végén. Hogy mit miért úgy csináltunk, ahogy, azt is elmondjuk, és még az is lehet, hogy nem mindenben fogunk egyetérteni 🙂

A tervezés és építés folyamatán viszont már mind túl vagyunk, így ezek mellett utazási élményeinkről, és jövőbeli úticéljainkról is fogunk mesélni nektek.

Szeretnénk egy interaktív kerekasztalt, úgyhogy készüljetek kérdésekkel, ezekre örömmel válaszolnuk majd!

Szeretnéd feltenni a kérdéseidet, vagy észrevételed van a témával kapcsolatban? Írd meg nekünk az alábbi linkre kattintva! A beszélgetés során az általad beküldött témákról is szót ejtünk majd.

Kerekasztal előadói