Gerhát Ádám

Zarándok Kalandok – Nagy személyes találkozások zarándoklataim során

Gerhát Ádám vagyok, aranyjelvényes természetjáró és túravezető.
Olyan túrákat szervezek, amelyek a világ legszebb gyalogos ösvényein és túraútvonalain haladnak, a gyaloglás élményén túl a természeti és egykori történelmi csodák élményének tökéletes kombinációját megalkotva. Barangolás virágokkal teli réteken, hófödte hegycsúcsok alatt és kristálytiszta hegyi patakok mellett! Lélegzetelállító panoráma mellett haladva mesés tájakon rendkívül látványos vízesésekkel fűszerezve végig varázslatos hangulatot és felemelő életérzést garantálva.

A vándor- és zarándokutak szépsége nem csak a megcsodált különleges természeti szépségekben és ezen utak spirituális erejében rejlik, hanem az ott megismert emberek segítőkészségében és empátiájában. Az ösvény angyalai és random személyek ajánlják fel pont akkor a segítségüket, amikor a legnagyobb szükségünk van rá. A magas szintű elfogadás ezernyi pillanata és ennek semmihez nem hasonlítható csodálatos atmoszférája adja ezeknek a gyalogosan megtett kilométereknek az igazi lényegét, ebből tudunk a későbbiekben építkezni a hétköznapok során.
Az élet csodája univerzális, felöleli az egész világot, nem korlátozódik egyetlen területre, nem szűkíthető le egyetlen vidékre, mint ahogy vándorlásaink sem. Az új célok és célpontok kitágítják az elmédet és a szívedet, kimozdítanak saját magadból, érdekeidből és addigi világodból! Olyanokhoz is közel kerülhetsz, akikhez egyébként soha nem tennéd, barátja, testvére leszel mindennek és mindenkinek.

Érintett országok: Spanyolország, Franciaország, Svájc, Törökország

Látogass el weboldalamra és Facebook oldalamra!

A blog és a weboldal egyben jó betekintést nyújt jövőbeni céljaim és útiterveimre vonatkozólag, a blogban pedig figyelemmel követhetőek lesznek az ezeken a túrákon átélt élmények.

Galéria