Utazómajom

TRAVEL HACKING: Tényleg elrepülhetek Amerikába 10.000 Ft alatt? Repjegy keresés, foglalás, tippek, trükkök egy Utazómajomtól.

Az előadás egy betekintést kíván nyújtani az olcsó utazás rejtelmeibe. Az elmúlt évek alatt rengeteg időt fordítottam repjegykeresésre, az összegyűjtött tapasztalatokból szeretnék egy gyors iránymutatást adni, kiegészítve néhány extrém, érdekes esettel. Kitérek arra, hogy mennyit spórolhatunk különböző online utazási irodák használatával, közösen fogunk repülőjegyet keresni. Megmutatom, milyen komponensekből tevődik össze a jegyár, miért fontos ez nekünk? Mit enged meg a tarifa? Lehetőségünk van ingyenesen eltölteni néhány napot az átszállás helyén? Milyen eszközöket érdemes használni? Hogyan találhatom meg a legjobb ajánlatokat? Mire kell figyelni egy “error fare” foglalásánál? Származhat-e károm ebből? Hogyan szerezhetek ingyen éjszakát akár a világ legjobb hoteleiben? Beszélek néhány szót a FlyerTalk-ról, ha valaki kedvet kapna a “fuel dump”-hoz, hogyan kezdhet neki.

Rólam: Évekkel ezelőtt a Ryanair 70 Ft-os jegyeket kínált, ráadásul nem elárazásról volt szó, hanem valódi akcióról. Ezt annyira hihetetlennek tartottam, hogy elkezdtem utána járni a valódiságának. Ekkor kezdődött minden. Folyamatosan olvastam a témában, egyre “mélyebbre” kerültem, most pedig már el sem tudnék képzelni olyan napot, hogy ne foglalkoznék ezzel. Másfél éve létrehoztam az utazomajom oldalt, ahová azóta is folyamatosan kerülnek fel a jobbnál jobb ajánlatok, elárazások.

Tovább az Utazomajom.hu -ra

Galéria