Balog Imre (StandupUtazó)

Aktuális előadás:

Vonattal Európában ingyen?

Magamról

„1988 óta utazom. Akkor még gyerek fejjel disszidálni szerettem volna nyugatra, aztán rájöttem, hogy jobb lesz hazadisszidálni… 😊”

Hogy mi az utazás Ars poeticája? Kerüld a main streamet, járd a saját utad. Útjaid során légy Buddha, hazatérve légy arisztokrata. Fillérekért pont ugyanazt láthatod, mint akik milliókat fizetnek. Ne feledd! Mindig van másik út!

Facebook

Mi az Explorerklub (EVVK Explorer Vasutas Világjáró Klub)?

Úgy tartjuk magunkról, hogy ez egy angol klub és egy outdoor szervezet szerelemgyereke, amelynek vasutasok a keresztszülei. És működik! Nem miattunk késik a vonat, de ismerjük és értünk hozzá, ráadásul világszerte. Vonatos zarándoklatunkat csaknem 30 éve járjuk, maga az egyesület is már 25 éves. Eddig kb. 80 vasúttársasággal utaztunk világszerte. Kb. 10e fő tartott már velünk. Ha úgy tartja kedvünk, elugrunk Svájcba gleccservasutazni, és ha „muszáj”, Pestről akár Pekingig is elvonatozunk, de jó érzés háromszázzal TGV-zni, a Csalagútról már nem is beszélve. A japán “bezzegvasút” – ahol kétszer jártunk már – a nettó kedvenceink közé tartozik, de megjártuk a Kway folyós kult vasutat is. Vasúti jegyekben jók vagyunk, mi vagyunk a vonatozás “utazómajom”-ja.

Blog
Facebook
Weboldal
Vonatos információ, útitárskereső

Korábbi előadások: