Dengyel Balázs

Magamról

Dengyel Balázs vagyok, Szombathelyen születtem.  Gimnázium alatt egy évet Kanadában töltöttem, hogy megtanuljak angolul, majd érettségi után a Budapesti Gazdasági Főiskolán folytattam tanulmányaimat vendéglátás, szálloda szakirányon angolul, majd Svájcban szereztem meg az MSc és MBA diplomáimat. 

Kihasználtam azt a felsőoktatással járó lehetőséget, hogy nyaranta Amerikába mehettem dolgozni egy gyermektáborba, majd a keresett pénzből páran összeállva utaztunk 2-3 hetet. Három nyarat töltöttem el ugyanabban a táborban, majd dolgoztam hotelekben is. Ez idő alatt, amikor csak lehetett elindultam, hogy felfedezzem Amerikát.  

Amióta az eszemet tudom, szeretek utazni. Nem szeretek egy helyben maradni, gyakran azt vettem észre, hogy az utazáson jár az eszem, lélekben gyakran nem voltam ott a munkahelyemen sem. Számomra az évi szabadság mennyisége soha nem volt elég.

Szakmámat végül 5-6 év után otthagytam és fotózással kezdtem el foglalkozni, túrákat vezetek, utakat szervezek, viszont szeretnék külföldi fotós megbízásokat is teljesíteni, pályázatokat nyerni.

Facebook
Weboldal

Korábbi előadások:
0