0

Kerekasztal

Előkészületek az utazáshoz

Hova és miért utazzunk s hova ne (felkészületlenül)? Ingyen múzeumok, kedvezmények, városnézési tippek

Az első hüvelykujj-emeléstől a profi ride&jump-ig. Stoppoltál már? Szeretnél stoppolni? Félsz stoppolni? Idegesítenek a stopposok? Vagy csak nem érted, hogy működik ez az egész?

Ez az a workshop, ahol nem blogíró, könyvkiadó, facebook-posztoló, pénzért okoskodó megélhetési utazók osztják az észt. Mi azért leszünk, hogy amit valaha is tanultunk úton-útfélen, megosszuk Veletek.

Ha érdekelnek tippek, trükkök, vagy akár az arany középút egy utazás megszervezésére, legyen akármilyen hosszú is, ha tudni szeretnéd, hogy lehet a legjobb dolgokat megtalálni egy országban, akkor ezen a workshopon a helyed!

Szeretnéd feltenni a kérdéseidet, vagy észrevételed van a témával kapcsolatban? Írd meg nekünk az alábbi linkre kattintva! A beszélgetés során az általad beküldött témákról is szót ejtünk majd.

Kerekasztal előadói

Miháczi Bejja (bejjauton)

 

Miháczi Bejja vagyok. Egy “duracell nyuszi”, aki mindig úton van.
Még vissza se értem az egyik utamról, már tervezem a következőt.

Csak 2019-ben 9 országban fordultam meg és volt olyan utam, ahol a bakancslistámról egyszerre több tétel is lekerülhetett. Sokan azt hiszik, hogy az utazás drága. Nem így van! Ha szemfüles vagy és figyeled az akciókat olyan helyekre is eljuthatsz, amikről addig csak álmodtál.
Repültem már ingyen, 1 eurocentért (azaz 3 forintért), 2020-at pedig egy 69 eurós business class repülőúttal indítottam.
Belógtam a Güell parkba Barcelonában és ingyen készíthettem el a kötelező fotókat a Hangover című film forgatási helyszínén Bangkokban. Legutóbb pedig Madridban tettem látogatást – “teljesen ingyen”.
Mivel sokan kíváncsiak voltak, hogy hogyan utazom sokszor szólóban, kevés pénzből, szerettem volna ennek valamiféle formát adni, ezért nemrég elindítottam a facebook oldalam és vele együtt egy csoportot, ahol „titkos“ infókat, kapcsolatokat és természetesen élményeinket osszuk meg egymással.

https://www.facebook.com/bejjauton/
https://www.facebook.com/groups/bejjauton/

Nagyon szerencsésnek tartom magam, hogy így alakult az életem. Az egyetlen balance, amivel még küzdök, az a szabadságaim száma. Minden évben már a következő évit használom, de ezt szerintem a főnökeim már megszokták.