Bartanics Fanni

Magamról

Bartanics Fanni vagyok, személyiségfejlesztő, kalandor, blogger és utazásszervező.

20 éves koromban otthagytam a főiskolát és külföldre költöztem légiutaskísérőként. 6 év alatt 5 országban éltem és dolgoztam, sok multinál megfordultam, jól kerestem, majd 2014 végére teljesen kiégtem abban, hogy nem a saját életemet élem. Azt éltem, amiről azt gondoltam, hogy mások szerint kell. Így csúsztam lelkileg annyira mélyre, hogy 2015-ben mindent magam mögött hagytam.

Autóstoppal kezdtem el járni Európát, majd olyan 10.000 km után hajót stoppoltam és átszeltem az Atlanti-óceánt, ahol hátizsákkal 1 éven át jártam Latin-Amerikát. Az előadásom is erről a kontinensről fog szólni. Mindeközben írni kezdtem a My Seven Worlds nevű blogomat, ami sehogy sem akart a klasszikus utazóblogok világába beilleszkedni. Folyton a belső utamról írtam, hogy mi mindent tanultam, tapasztaltam meg, fejlődtem. Rengeteg olyan kalandban volt részem, amiről álmomban sem gondoltam volna, hogy egyszer az életem része lesz.

Egy olyan új, erős, céltudatos nő lettem útközben, akire büszke vagyok. A blog neve alatt karriert kezdtem építeni és a személyiségfejlesztést egy mélyebb, spirituálisabb szögből megfogni, hiszen nekem is ezek segítettek legtöbbet. Egy teljesen más világnézet értékei alapján kezdtem el gondolkodni és segíteni másoknak is, hogy megtalálják a saját útjukat a komfort zónán kívül.

Ezt a filozófiát ültettem át a körútjaimba is, az utazásszervező vállalkozásomba és a coachingba. Nagyon sok anyagi, lelki és érzelmi kihívással járt ez az út, hiszen a tömegember részéről jóval kevésbé bejáratott, de nem cseréltem volna vissza a régire.

Nekem az utazás nem más, mint maga a fejlődés és a belső út. Ezt az élményt szeretném átadni mindenkinek, ezért minden, ami a My Seven Worlds név alá esik, az a fejlődés és az utazás egyvelege.

Főbb értékeim: tudatos életmód, állatbarát étkezés és vásárlás, egészségorientált mindennapok, szenvedélyek felfedezése, önmagam képzése szakmailag és emberileg, először tapasztalás, aztán véleményalkotás, kérdezés és nem állítás.

Honlapom
Körútjaim
My Seven Worlds Facebook
My Seven Worlds Utazás Facebook
Instagram
YouTube

Korábbi előadások:
0